Cadeau voor 12-jarige zoon. Persoonlijke cadeautips voor een 12 jarige jongen.

Hier merk ik vooral dat 12 jaar de leeftijd is waarbij ze er wat tussenin zitten. Speelgoed is ineens minder aantrekkelijk. Hoewel er nog wel kinderen zijn die op deze leeftijd met lego of playmobil spelen, is dat voor mijn kids niet van toepassing meer. Maar wat geef je een 12 jarige jongen dan cadeau? Ik stelde een lijst op en kwam met de volgende persoonlijke cadeautips voor een 12-jarige jongen.

Cadeau voor 12-jarige jongen

Een cadeau uit kiezen voor een jarige is persoonlijk. Elk kind is weer anders, heeft andere behoeftes, wensen en interesses. Dat maakt het niet altijd makkelijk om een passend cadeautje uit te kiezen. Met deze lijst geef ik jou wat inspiratie.

Cadeau voor een 12-jarige zoon, de persoonlijke lijst met cadeautips:

  • Koptelefoon

Een koptelefoon wordt hier vaak gebruikt. Meestal bij het huiswerk maken op de chromebook en bij het kijken naar films luisteren naar muziek op de laptop.

cadeau voor 12 jarige jongen
  • Rugzak

Een 12 jarige maakt vaak op deze leeftijd de overstap naar het voortgezet onderwijs. Ook voor deze fase zijn leuke en passende cadeaus voor te krijgen. Zo kreeg onze zoon voor zijn 12de verjaardag een Eastpak rugzak cadeau. Wij kozen voor een rugzak met laptopvak. Ideaal om de Chromebook veilig mee te nemen van en naar school.

De Eastpak rugzak ik verkrijgbaar in vele verschillende kleuren. En zowel met als zonder laptopvak verkrijgbaar.

  • Oordopjes

Een koptelefoon is natuurlijk leuk maar om mee te nemen wel wat onhandig. Oordopjes zijn dan veel geschikter en worden door mijn zoon veel gebruikt om muziek te luisteren op zijn telefoon.

cadeau 12 jarige jongen
  • Bluetoothspeaker

Op een gegeven moment leek het wel een ware rage: de Bluetoothspeaker. Dit is een draagbare box waarmee je via de bluetooth verbinding draadloos muziek vanaf je smartphone streamt. Op deze manier kun je jouw favoriete muziek op de telefoon lekker luid afspelen. Vaak hebben jongeren een speaker in de tas als ze onderweg zijn.

De speakers zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, kleuren en prijzen. Deze JBL mini speaker is met een schappelijke prijs een prima keuze.

  • Gaming pass xbox

Bij ons thuis wordt de xbox volop gebruikt. Tegenwoordig is online gaming niet meer weg te denken. Xbox heeft verschillende passen beschikbaar om online te gamen of nieuwe spellen aan te schaffen.

  • Windmillkey sleutelhanger

Heeft jouw zoon ook allerlei sleutels die overal blijven rondslingeren? Mijn zoon heeft een kluissleutel van zijn kluisje op school, een huissleutel en een fietsleutel. Dankzij de handige Windmillkey die ik ontving van HemdvoorHem.nl kan mijn 12-jarige zoon al zijn sleutels bij elkaar bewaren.

cadeautips 12 jarige jongen

Hemd voor hem heeft nog veel meer leuke cadeautjes voor stoere jongens en mannen.

  • Donald duck tijdschrift abonnement

Onze beide oudste zonen hebben dyslexie. Lezen is voor hun beide niet favoriet. Wat dan wel een succes is is het lezen van stripverhalen. Onze zoon kreeg een proefabonnement op het Donald duck tijdschrift. Dit abonnement stopt automatisch na zoveel keer en is daarmee een ideaal cadeau om te geven. Je hebt al 9 nummers voor € 25.

Cadeau voor 12 jarige jongen zoon

Cadeau voor 12-jarige zoon: wat gaf jij cadeau?

Heb jij een zoon van 12 jaar? Of wordt jouw zoon binnenkort 12? Ik ben zeer benieuwd wat jij je zoon hebt gegeven. Andere cadeautips voor sinterklaas of verjaardag zijn natuurlijk ook altijd welkom. Wat gaf of geef jij je zoon cadeau?

Bovenstaande cadeautips voor een 12-jarige zijn te oa te koop bij:

Meer cadeautips voor een 12 jarige jongen:

Xbox game pass bestellen? Klik hier

Meer cadeaulijsten met inspiratie:

Reacties

  1. […] Cadeautip voor een 12-jarige jongen Cadeautip voor 2-jarige jongen Cadeautip voor een peuter Cadeautip: wheelybug loopauto […]

Geef een reactie