Cadeautip voor een peuter: Houten Nijntje collectie van Brikkon

Onze jongste zoon is alweer een peuter. Hij heeft aan speelgoed geen gebrek. Met 3 oudere broers is er ook veel speelgoed wat ook nu weer gebruikt kan worden. Vooral houten speelgoed, Duplo® en Lego® is degelijk speelgoed wat dus echt letterlijk jaren meekan. Onze zoon houdt van bouwen en speelt ook graag met houten speelgoed. Wat hier perfect op aansluit is de nieuwe Nijntje collectie van Brikkon. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeautje dan is dit een leuke cadeautip voor een peuter.

Cadeautip voor een peuter

Brikkon, Ik had er zelf nog nooit van gehoord. Deze week ontving ik onderstaand persbericht over de nieuwe houten Nijntje collectie. Dit ziet er echt heel mooi uit. Bovendien is het ook nog eens betaalbaar en kun je verschillende collecties met elkaar combineren voor eindeloos speelplezier. Bovendien passen de duplo© bouwstenen er ook gewoon op, kortom een erg leuk cadeautje voor een peuter.

Brikkon komt met houten Nijntje collectie

Rotterdam, 12 november 2019 – De Rotterdamse speelgoedmaker Brikkon lanceert een collectie met Nijntje en haar vriendjes. Met de drie nieuwe modellen kunnen kinderen vanaf 2 jaar bouwen en spelen met de bekende grote bouwstenen zoals DUPLO©. Het duurzame houten speelgoed wordt geleverd met bouwstenen gemaakt uit bioplastics (BiOBUDDi) maar is natuurlijk ook te gebruiken met de DUPLO© die kinderen thuis hebben liggen.

Voor kinderen die meer LEGO dan DUPLO hebben, zijn er ook BRIKKON-modellen voor kleinere bouwstenen. Van een toren, huis en brug die te combineren zijn tot stad, tot een vogel, ninjatempel en ruimteschip. Met de houten bouwplaten maken kinderen de mooiste bouwwerken waarbij ze hun bestaande blokjes kunnen hergebruiken.

Hoe werk het?

Brikkon is eenvoudig te bestellen via Brikkon.nl en wordt gratis in Nederland bezorgd. Ook steeds meer (online) winkels, zoals bol.com, verkopen het speelgoed (zie voor meer verkoopadressen op de website). Alle Brikkon bouwpakketten zijn plat dus passen door de brievenbus (of de schoorsteen).

Kinderen kunnen meteen aan de slag. Eerst de bouwplaat in elkaar zetten en dan met eigen of meegeleverde steentjes verder bouwen.

Tot er een prachtig bouwwerk ontstaat dat een plekje in de woonkamer krijgt, waar eindeloos mee gespeeld wordt of direct weer afgebroken wordt om weer iets nieuws te kunnen bouwen.

Brikkon is helemaal uit hout gesneden en wordt geproduceerd in Rotterdam. Kinderen kunnen met verf of stiften de modellen naar eigen smaak customizen

Over Brikkon

Brikkon maakt sinds 2014 houten doorbouwplaten waarmee kinderen worden uitgedaagd om hun bestaande LEGO© en DUPLO© te hergebruiken. Het hout is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen, dus ook nog eens helemaal duurzaam. Met de houten doorbouwplaten van Brikkon bouwen kinderen de mooiste fantasiebomen, wonderdieren en sprookjeskastelen.

Gewoon, met de bekende bouwstenen van o.a. LEGO© en DUPLO©. Brikkon daagt kinderen uit om hun creativiteit te gebruiken en geeft ze een goede tool in handen om er (weer) mee te starten. Brikkon is bedacht en gemaakt in Rotterdam, Nederland. De prijzen variëren van €7,95 tot €69,95.

Cadeau voor peuter vanaf 2 jaar

Ben je op zoek naar meer cadeautips voor een kindje van 2 jaar? Lees dan vooral dit artikel eens die ik schreef: Cadeau voor mijn 2 jarige zoon, boordevol persoonlijke cadeautips voor een jongetje van 2 jaar.

Reacties

  1. […] Cadeau voor 2 jarige jongen Cadeau voor 17- jarige jongen Cadeautip voor een peuter […]

Geef een reactie