De kraamweek dag 2

Kraamweek dag 2

Vandaag even een stukje over de tweede dag van de kraamweek.

kraamweek dag 2

De eerste nacht

De nacht is goed verlopen. Ik lag zelf pas na 12-en. Kwart over 4 was Rico er weer voor een voeding. Vijf uur heb ik hem weer in zijn wiegje gelegd. Vanmorgen om kwart voor 9 was hij er voor de volgende voeding. Wat dat betreft is hij mooi op schema. De borstvoeding is meteen vanaf de eerste dag al goed op gang. Hier ben ik erg blij mee.

Genieten

Vandaag was echt een dag waar ik van genoten heb. Alles verloopt hier heel erg goed en ik voel me heel erg goed. Wel heb ik nog erg last van bekkenklachten. Maar de misselijkheid is helemaal weg en ben ik vooral druk bezig met eten. Ik heb constant honger. Ook is mijn smaak er weer en kan ik weer genieten van het eten. Wat een verademing is dit.

Eerste badje

Vandaag ging Rico voor het eerst in bad. Vooraf werd hij nog even gewogen. Hij is ietsje afgevallen en was vandaag precies 3200 gram. Zijn geboortegewicht was 3390 gram.

badje kraamweek baby

Na het badderen kwam de verloskundige nog even langs. Ze vond me er zo goed uitzien. En zo voel ik mij ook.

Kraamzorg

De kraamverzorgster is hartstikke leuk. Ze doet heel erg haar best en verwent mij enorm. Vanmiddag heb ik nog even lekker op bed gelegen. Toen ik van bed af kwam, stond er een heerlijke fruitsalade voor mij klaar.

 

Fruitsalade

Ook de jongens zijn enorm blij met hun broertje. Ze hebben regelmatig ruzie over wie Rico op de schoot mag.

Grote broer genieten trots

Kraamweek

Ben jij benieuwd hoe de rest van de kraamweek is verlopen? Je leest het in de volgende blogs:

Geef een reactie