De kraamweek dag 3

Kraamweek derde dag

Hier weer even een kort verslagje van de derde dag van mijn kraamweek.

Ook vandaag was het weer een dag om van te genieten.  Ik heb weer een hele rustige dag gehad en word echt in de watten gelegd door iedereen. Toch ben ik erg moe. Ik zal morgen de huisarts even bellen of hij in de loop van deze week aan huis kan komen om mij de B12 injectie te geven. Ook van slapen komt weinig terecht. Het zijn vooral korte stukjes waarop ik slaap. Dat breekt me toch wel wat op. Elke middag ga ik wel even naar bed. Anders red ik het niet gedurende de dag. Verder blijf ik last van mijn bekken houden. Inmiddels heb ik al even contact gehad met mijn bekkentherapeute. Volgende week komt ze even langs.

Rico

Rico doet het hartstikke goed. De borstvoeding is al goed op gang. Alleen heeft hij moeite om wakker te blijven. Hij valt vaak in slaap tijdens het voeden. Daardoor zijn we momenteel lang bezig met 1 voeding. Het is proberen om hier nu wat structuur in te krijgen. Hij kan zijn temperatuur nu goed vasthouden. Wel was hij vandaag weer wat afgevallen en weegt nu 3150 gram. Het is maar een heel klein mannetje. Ook was hij vandaag iets gelig van kleur.

kraamweek derde dag

Genieten

Voor de rest kan ik heel erg genieten van mijn gezin. Het weer zat vandaag ook heel erg mee. We konden vanmiddag heerlijk buiten eten. Mijn man heeft even een foto gemaakt terwijl ik buiten zit te eten met de kraamverzorgster.

kraamverzorgster eten buiten genieten

Ik was al dagen niet buiten geweest. Zo mooi om te zien hoe de groenten in de moestuin al goed beginnen te groeien. Mijn man houdt dat nu bij. Ik zal blij zijn als ik dat straks zelf weer kan gaan doen.

Luie zondag

Terwijl ik deze blog typ, ligt Rico alweer heerlijk te slapen. We hebben een relaxte zondag achter de rug. Ik ga nu nog even buiten zitten met een verse muntthee. Dat smaakt nu weer heerlijk! Nog even genieten van deze middag en dan straks weer lekker warm eten.

Geef een reactie