De kraamweek dag 4

Vierde dag van de kraamweek

De vierde dag van mijn kraamweek zit er alweer bijna op! We zijn op de helft. Wat gaat dat toch snel. Dan te bedenken dat ik anders nog gewoon zwanger had kunnen zijn op dit moment.

Geboorteaangifte

Sinds vandaag heeft de gemeente Achtkarspelen er officieel een inwoner bij. Mijn man heeft de geboorte van Rico vandaag aangegeven bij de gemeente. Hierbij kregen we ook een leuke kadobox. Er zitten allemaal leuke kadootjes, flyers en boekjes in. Erg leuk.

geboorteaangifte

Ook ontving ik vandaag een mooie bos tulpen over de post van een collega gewichtsconsulente.

Geboortekaartje

Afgelopen weekend ben ik bezig geweest om een mooie foto te maken van Rico voor op het geboortekaartje. Het was niet makkelijk om te kiezen maar we zijn er uit. Vanmiddag waren de kaartjes klaar en heeft mijn man ze opgehaald. Gelukkig had ik een week geleden alle envelopjes al geschreven, dus de kaartjes zijn vanmiddag nog op de post gegaan.

Rico

Rico doet het hartstikke goed. Er zit ook al enige regelmaat in de voedingen. Vandaag is hij ook niet afgevallen. Ik verwacht dat hij morgen wel gegroeid is. Vandaag was hij nog 3150 gram. Net zoals gisteren. Vanavond is het navelstompje er af gevallen. Ook ziet hij nog wat gelig.

Met mij gaat het verder ook goed. Vanmorgen is de verloskundige nog even langs geweest. Woensdag komt de bekkentherapeute en donderdag komt de huisarts en krijg ik een B12 injectie. Vanavond hebben we bloemkool gegeten. Heerlijk smaakte dat. Ik kan mij de laatste keer dat ik dit gegeten heb niet eens meer herinneren. Ik blijf het bizar vinden dat de smaak zo ineens weer terug kan zijn.

Hier nog even een foto van gisteren. Ik samen met Rico in het kraambed.

kraambed

Geef een reactie