Disclaimer

Disclaimer

Deze disclaimer is van toepassing op de gehele website van Lijfenlijn.com Wanneer je deze website bezoekt, ga je akkoord met deze disclaimer.

Wijzigingen voorbehouden


Alle blogs, tips, reviews en andere berichten die ik schrijf worden met veel aandacht geschreven. Het kan altijd zijn dat er onjuistheden of onvolledigheden in een blog zitten. Indien nodig zal de informatie worden aangepast zonder enige vorm van vermelding. Dit gebeurt enkel door mij zelf.

Geen aansprakelijkheid

Aan de inhoud van Lijf en Lijn zijn geen rechten te ontlenen. Lijfenlijn.com is op geen enkele manier aansprakelijk voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Lijfenlijn.com. Lijf en Lijn is ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar wordt verwezen.

Reviews

Alles waar ik een review over schrijf, is berust op mijn waarheid en op mijn eigen mening.
Als ik iets heb gekregen en/of ben gevraagd om een review te schrijven (tegen betaling of korting), zal ik dit in of onder de blog vermelden. Dit beïnvloed mijn mening op het product niet.

Affiliatie links


Lijf en Lijn maakt op deze website gebruik van affiliatie links. Als je op een van deze links klikt en daar wat besteld, krijg ik een bepaald percentage van het aankoopbedrag van jouw aankoop. Hier merk jij niks van, maar hierdoor kan ik de vaste lasten van de website betalen en mijn tijd die ik aan de website en blogs besteed.
Daarnaast is het voor bedrijven mogelijk om een link naar hun website om mijn website te hebben staan.
Niet alle links zijn affiliate links, er zijn ook links die ik deel maar waar ik niets voor krijg.

Ook krijg ik soms betaald of ontvang ik een product in ruil voor een artikel. Dit heeft geen invloed op mijn mening over het product. Mijn mening blijft hierdoor gewoon onveranderd.

REACTIES

Websitebezoekers op lijfenlijn.com hebben de mogelijkheid om reacties te geven onder de door mij geplaatste artikelen. Deze reacties vallen onder de verantwoording van de schrijver, zodat ik hiervoor geen enkele verantwoordelijkheid aanvaardt. Reacties worden behandeld als niet vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Het wordt niet gewaardeerd onrechtmatig, bedreigend, lasterlijk, ontuchtig, aanstootgevend, opruiend, pornografisch of godslasterlijk materiaal of enig ander materiaal dat aanleiding zou kunnen geven tot civiele of strafrechtelijke aansprakelijkheid, naar of van deze website te verzenden of daarop openbaar te maken. Ik ga er vanuit dat iedereen met respect op elkaar reageert. Lijf en Lijn behoudt zich het recht voor om reacties naar eigen inzicht te weigeren of in te korten, zonder opgaaf van redenen.