Fotoshoot met drie maanden oude baby

De foto’s van de fotoshoot

Ze zijn klaar! De foto’s van de baby fotoshoot die ik een aantal weken geleden heb laten maken bij de Jumbo.Voordat ik heenging, had ik mijzelf al voorgenomen dat ik de hele reportage zou nemen. Mits de foto’s mooi waren natuurlijk. Ik ben heel slecht in kiezen namelijk. Bij de andere kinderen liet ik ook regelmatig een fotoreportage maken. Dan nam ik mij voor om een paar foto’s te kiezen. Bij het zien van al die mooie foto’s kon ik dan nooit een keuze maken. Dus tja, dan ging de hele reportage toch maar mee.

Alles vastleggen op de foto

Ik ben zo’n moeder die graag alles vastlegt op foto en camera. Dit heb ik bij de andere kinderen ook gedaan en dit is bij de vierde niet minder. Zo horen daar ook de nodige fotoshoots bij. Het gaat al zo snel en bovendien veranderen baby’s zoveel in dat eerste jaar. De fotoshoot bij de jumbo kwam dus op het juiste moment. Rico had net de 3 maanden aangetikt. Ik ging zonder verwachting heen. Dit was bij de andere kinderen wel eens anders. Vaak liep dan totaal alles anders dan ik in gedachten had. Van super vrolijke baby tot een huilende baby die met geen mogelijkheid te fotograferen was. Alles heb ik wel mee gemaakt. Dus nu had ik zoiets van ‘we zien het wel’. Lukt het, dan is dat mooi, lukt het niet, dan komt er vast een ander moment. En ik kan je vertellen, het is gelukt! Ik was meteen aan de beurt, dat scheelde ook al enorm. Niet in de rij wachten met ongeduldig wordende kindjes (en moeders) maar meteen actie.

Het resultaat

En hierbij dus het resultaat van de eerste fotoshoot van Rico:

fotoshoot baby 3 maanden fotoshoot baby 3 maanden fotoshoot baby 3 maanden fotoshoot baby 3 maandenfotoshoot baby 3 maanden fotoshoot baby 3 maanden

Ook op de foto bij de Jumbo? Kijk dan op de site van Poses wanneer ze bij jou in de buurt zijn.

 

 

Geef een reactie