gastbloggers

Gastbloggers

Gastbloggers: Hou jij van bloggen?

Lijf en Lijn werkt ook samen met gastbloggers. Hou jij van bloggen en past de inhoud hiervan bij de website van Lijf en Lijn? Neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

Even voorstellen…

Op deze pagina staan de gastbloggers die al voor Lijf en Lijn bloggen.

contact lijf en lijn

annemerel first step first
Mijn naam is Annemerel en ik ben marketeer voor First Steps First. Binnen deze functie schrijf ik ook artikelen omtrent de zorg van kinderen en de kinderopvang. Ik help je graag op weg met tips, weetjes en advies.
Over First Steps First:
First Steps First is hét online platform voor kinderopvang in Nederland en helpt ouders om snel & eenvoudig geschikte kinderopvang in de buurt te vinden. First Steps First is opgericht voor en door ouders.
first steps first logo
Gastblogs door Annemerel:

 

contact lijf en lijn

gastbloggers

Wij zijn sylvia en Vera (moeder en dochter) allebei grootgebracht met de liefde voor de natuur, voeding, en gezondheid. Al drie generaties lang werken wij aan een gezonde levensstijl.

Wij hebben ons altijd verdiept in wat voeding met ons lichaam en dat van onze kinderen doet. We gaan op zoek naar oorzaken van klachten en zijn pas tevreden als deze klachten verdwijnen en niet meer terugkomen. Voor VoedingsGeluk bedenken we gezonde en lekkere recepten, we schrijven blogs over voeding en een gezonde levensstijl. Daarnaast geven wij persoonlijk advies en helpen wij mensen om eventuele klachten te verminderen of te verhelpen.

Wij vinden het belangrijk dat jij je bewust bent van de keuze die je hebt om te kiezen voor een gezonde levensstijl. Voor jezelf maar ook voor je kindjes. Wij willen je laten zien dat deze keuze makkelijk en leuk is.

Onze missie is méér gezonde en gelukkige mensen!

Naast happy people streven wij naar een beter milieu en meer respect voor dieren en onze medemens.

Kom ook een keer langs op www.voedingsgeluk.nl en ontdek wat we allemaal doen en wie weet kunnen we wel wat voor jou of je gezin betekenen.

contact lijf en lijn