Gratis babydozen cadeauboxen

Gratis babydozen

Gratis babydozen het overzicht

In 2001 was ik voor het eerst zwanger. Wat al die tijd hetzelfde is gebleven is dat je gratis babydozen aan kunt vragen. De inhoud is door de jaren heen veranderd. Er zijn dozen bijgekomen, andere zijn verdwenen. Tijdens alle vier de zwangerschappen heb ik altijd gratis babydozen aangevraagd. Al met al loont het zeker de moeite om de gratis zwanger en baby cadeauboxen aan te vragen. Daarnaast is het altijd leuk om cadeautjes te krijgen. Het leek me wel leuk om een overzicht te maken. Een overzicht van al die babyboxen die je aan kunt vragen.

Overzicht van gratis babydozen:

  • De blije doos

Een van de populairste zwanger en babydozen is de blije doos. Dit is ook een van de meest complete babyboxen en bestaat al sinds 1974. Zwangere vrouwen krijgen, nadat ze zich hebben aangemeld, bericht wanneer ze het pakket op kunnen halen bij de prenatal. In het pakket zitten erg veel leuke dingen zoals o.a. een pak Pampers, Bibi fopspeen, Philips Avent fles, Prénatal 9 maanden planner, Hero groeikaarten en diverse kortingsbonnen. Daarnaast ontvang je het magazine WIJ, tijdens zwangerschap en de eerste maanden na geboorte. Na de geboorte kun je ook nog een gratis mutsje met de naam van je kindje aanvragen. Tevens ontvang je de special: geboorte en de special: één jaar.

 ⇒ Gratis de blije doos aanvragen:  • Ouders van nu zwanger en babybox

Als je je tijdens de zwangerschap voor de 8ste maand inschrijft, ontvang je zowel de zwangerbox en de babybox. Nadat je jezelf hebt ingeschreven, ontvang je een persoonlijke ophaalkaart. HIermee kun je de boxen ophalen bij een Etos bij jou in de buurt. De inhoud van beide boxen wisselt. Wel zit er in de zwangerbox altijd de ouders van Nu zwangerspecial, een exemplaar van Ouders van Nu en een Kek Mama.

⇒Aanvragen Ouders van Nu Baby/Zwanger box⇐  • Baby en mama tas van kruidvat

Je kunt deze gevulde tas alleen aanvragen als je in het bezit bent van een kruidvat voordeelpas.

Vraag hier de gratis baby en mama tas van kruidvat aan ⇐

  • Cadeaupakket van babydump

Vraag hier je gratis cadeaupakket van babydump aan ⇐

Of download de cadeaubon hier

 

Geboorte feestwinkel