Gratis babydozen cadeauboxen

Gratis babydozen

Gratis babydozen het overzicht

In 2001 was ik voor het eerst zwanger. Wat al die tijd hetzelfde is gebleven is dat je gratis babydozen aan kunt vragen. De inhoud is door de jaren heen veranderd. Er zijn dozen bijgekomen, andere zijn verdwenen. Tijdens alle vier de zwangerschappen heb ik altijd gratis babydozen aangevraagd. Al met al loont het zeker de moeite om de gratis zwanger en baby cadeauboxen aan te vragen. Daarnaast is het altijd leuk om cadeautjes te krijgen. Het leek me wel leuk om een overzicht te maken. Een overzicht van al die babyboxen die je aan kunt vragen.

Overzicht van gratis babydozen:

  • De blije doos

Een van de populairste zwanger en babydozen is de blije doos. Dit is ook een van de meest complete babyboxen en bestaat al sinds 1974. Zwangere vrouwen krijgen, nadat ze zich hebben aangemeld, bericht wanneer ze het pakket op kunnen halen bij de prenatal. In het pakket zitten erg veel leuke dingen zoals o.a. een pak Pampers, Bibi fopspeen, Philips Avent fles, Prénatal 9 maanden planner, Hero groeikaarten en diverse kortingsbonnen. Daarnaast ontvang je het magazine WIJ, tijdens zwangerschap en de eerste maanden na geboorte. Na de geboorte kun je ook nog een gratis mutsje met de naam van je kindje aanvragen. Tevens ontvang je de special: geboorte en de special: één jaar.

 ⇒ Gratis de blije doos aanvragen:

  • Ouders van nu Zwanger- en Babybox

Ben je zwanger of net bevallen? Vraag de gratis Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aan, boordevol leuke en handige producten voor jou en je baby!
In de boxen vind je de speciale editie van Ouders van Nu Zwanger, tijdschriften van Ouders van Nu en Kek Mama en producten* van o.a. Pampers, Difrax en twee cadeautjes van Blokker. Daarnaast ontvang je informatie en kortingen waar jij als (aanstaande) ouder écht iets aan hebt. De boxen zijn gratis op te halen bij een Blokker bij jou in de buurt!

Lees ook: Wat is de inhoud van de Zwangerbox van Ouders van Nu?

Lees ook: Wat is de inhoud van de Babybox van Ouders van Nu?

* De inhoud van deze gratis boxen kan variëren.

⇒Vraag hier gratis de Ouders van Nu Zwanger- en babybox aan⇐  • Baby en mama tas van kruidvat

Je kunt deze gevulde tas alleen aanvragen als je in het bezit bent van een kruidvat voordeelpas.

Vraag hier de gratis baby en mama tas van kruidvat aan ⇐

  • Cadeaupakket van babydump

Vraag hier je gratis cadeaupakket van babydump aan ⇐

Of download de cadeaubon hier

Geboorte feestwinkel