Hoe was mijn dag vandaag?

Mijn dag vandaag: rennen, vliegen, draven

Soms heb je van die dagen dat je allerlei afspraken hebt en maar aan het rennen, vliegen en draven bent. Vandaag was zo’n dag. Hierbij een overzicht van hoe mijn dag er vandaag uitzag:

8.30

Het is altijd weer een kunst om 2 kinderen gekleed en gevoed op school te krijgen. ’s Ochtends is het hier dan ook altijd een soort van spitsuur. Nadat ik de 2 jongste kids op school had afgeleverd, ben ik gelijk doorgefietst naar mijn werk om de schone was te brengen. Gelukkig hoef ik niet meer te werken. Ik heb nu vakantie wat overgaat in zwangerschapsverlof. Daarna door naar de bakker. Tijd om gebak te halen. Ik had een koffie afspraak staan met een vriendin die vanochtend langs zou komen. Dit was al een tijdje geleden, dus een gebakje bij de koffie is dan best wel eens op zijn plek.

Met gebak en al snel door naar het gezondheidscentrum, daar kon ik nog mooi mijn herhaalrecept voor de medicijnen bij de apotheek in de bus gooien. Om 10 voor 9 had ik een afspraak bij de huisarts staan. Die zit daar ook in het gebouw dus 2 vliegen in 1 klap.

8.50

De huisarts loopt ietsje uit. Na 9 uur ben ik aan de beurt. Ik heb mijn 2-de b12 injectie van deze week gekregen. Afgelopen maandag ben ik hiermee begonnen. Dit omdat ik een ernstig vitamine b12 tekort heb. De prik is zo gezet, daarna door naar de assistente om de volgende injecties in te plannen. De komende weken krijg ik elke week 2 spuiten. Dan naar huis. Thuis nog even snel de stofzuiger door de kamer geslingerd en om kwart voor 10 kwam mijn koffiedrinker. We hebben heerlijk kunnen bijpraten. Ook wel even fijn. Ze stelde voor om ergens te gaan lunchen. Helemaal goed! Dat hebben we dus gedaan.

13.45

Nog snel even naar de Zeeman om witte babymutsjes. Dit kan nog mooi even voordat de kids uit school komen.

14.00

De boys komen uit school. Meteen uit school hebben we een afspraak staan bij de kapper. Gelukkig is dat in dezelfde straat en kunnen we gelijk door. Beide jongens moeten even geknipt worden. Dit gaat allemaal vlot en ik plan ook gelijk een afspraak voor mezelf. Eind Maart kan ik dan zelf ook nog even naar de kapper. Helaas moeten we eerst langs huis. De jongste had namelijk bij de kapper een ‘ongelukje’, dus eerst langs huis om een schone broek. Meteen daarna weer door.

15.00

Net op tijd ben ik bij de bekkentherapeut. Ik kan meteen doorlopen want ik ben al aan de beurt. Elke week heb ik hier een afspraak staan. Hier ben ik erg blij mee, zo kan ik de komende week weer even door. Wel worden de bekkenklachten elke week erger. Dus ook hiervoor geldt: we zijn aan het aftellen!

15.40

Inmiddels ben ik weer thuis. Ik merk dat zulke ren, vlieg en draaf dagen wel steeds lastiger worden. Ik ben daarom ook blij dat ik thuis ben. Nu deze blog even typen en dan even niks. Voor de rest van de dag heb ik nog wel wat te doen. Maar even zien waar ik nog aan toe kom en anders is er morgen weer een dag. Ik vind het zo wel even prima.

Hoe was jouw dag vandaag?

 

 

Geef een reactie