Kledingsetjes voor mijn peuter – Persoonlijke top 5 jongenskleding van de Hema.

Kleding kopen voor de kids is toch wel een favoriete bezigheid voor mij. Voor mijn 22 maanden oude zoon, die nu maat 86/92 heeft, koop ik vrijwel de meeste kleding bij de Hema. Deze kleding is van goede kwaliteit en ook erg betaalbaar. In deze blogpost deel ik mijn top 5 van favoriete kledingsetjes die ik voor mijn peuter gekocht heb.

Favoriete kleur

Mijn favoriete kleur op dit moment is okergeel. Niet alleen voor mijn peuter maar ook voor mezelf. In de top 5 van favoriete kledingsets komt deze kleur ook terug. Ik vond het eerst een lastige kleur om mee te combineren maar inmiddels lukt dit steeds beter.

Top 5 favoriete kledingsetjes voor mijn peuter

Als ik kleding voor de kids koop, koop ik eigenlijk altijd losse dingen. Ik koop eigenlijk nooit kledingsetjes. Thuis combineer ik alle losse kledingstukken tot setjes. Omdat ik het meeste altijd bij de Hema koop voor Rico, is ook veel onderling te combineren. Truitjes en shirts draagt hij in maat 86/92 en broekjes in maat 86. Van alle losse kledingstukken maakte ik de volgende kledingsetjes:

De top 5 van favoriete kledingsetjes voor mijn peuter van de Hema: 

kledingset nr. 1:

Op de eerste plaatst van mijn favoriete kledingsetjes is deze trui met sterren, perfect passend bij de okergele jogjeans. Dit setje is op dit moment mijn grote favoriet. De afgelopen maanden heeft mijn zoontje deze combi dan ook erg veel gedragen. De trui met de sterren (maat 92) kocht ik een jaar geleden in de opruiming. Dit was net na de kerst.

De okergele broek is een jogjeans maat 86.

favoriete kledingsetjes hema jongen dreumes

Je kunt de gele jogdenim hier bestellen

Kledingset nummer 2:

Dit okergele shirt in de maat 86/92 kocht ik vorige maand. Ik was gelijk verkocht toen ik het shirt bij de Hema zag hangen. Het blauwe op het shirt komt weer mooi terug in de blauwe jogjeans. Ik vind het Rico zo mooi staan.

Hema kledingset jongen dreumes peuter

Je kunt de blauwe jogdenim hier bestellen

Kledingset nummer 3:

Net voor de kerst kocht ik dit ‘foute’ kerst truitje in de opruiming. Ik was op zoek naar een trui voor de kerst. Het werd deze trui met een ijsbeer erop in de maat 86/92. Ook nu heeft Rico de trui nog steeds aan. Het kan voor mijn gevoel nog heel even tot de lente begint. Het broekje is maat 86 en ook weer een jogjeans.

kledingset voor een dreumes hema jongen

Je kunt de blauwe jogdenim hier bestellen

Kledingset nummer 4:

Deze lichtblauwe sweater met capuchon kocht ik eind vorig jaar. Rico moest eerst erg aan de capuchon wennen. De grijs/zwarte jogjeans in maat 86 had ik al en past perfect bij de sweater.

KLedingset hema jongen nr. 4

Je kunt de zwarte jogdenim hier bestellen

Kledingset nummer 5:

Vorig jaar zag ik telkens dit okergele broekje met hondjes voorbij komen op facebook. Ik vond het zo’n mooi broekje. Gelukkig was het broekje nog volop verkrijgbaar bij de Hema hier in het dorp. Maar wat trek je er bij aan? Dat was eerst even lastig. Op zo’n druk printje staat namelijk niet alles mooi. Het zwart/wit gestreepte shirt had ik nog liggen. Achteraf een perfecte match.

KLedingset hema jongen dreumes

Uitgelicht: de jogdenim van de Hema

Rico draagt het meeste de jogdenims van de Hema. Deze zien eruit als een spijkerbroek en zitten als een joggingbroek. De broekjes zijn in vele kleuren verkrijgbaar en dus overal makkelijk bij te combineren.

Jogdenim hema jogdenim hema jogdenim hema Jogdenim hema Jogdenim hema jogdenim hema

Op dit moment zijn de jogdenims in de aanbieding. Per stuk kosten ze €15, de tweede is nu voor de halve prijs. Je kunt ze hier bestellen.

Dit was mijn persoonlijke top 5 kledingsetjes voor mijn peuter. Waar koop jij de kleding voor je kind? En wat is jouw favoriete setje op dit moment?

 

Geef een reactie