Moederdag

Vandaag is het moederdag

Moederdag een speciale dag voor alle moeders. Ik kan altijd enorm genieten van deze dag. Vanmorgen stond mijn kleuterzoon naast ons bed met zijn zelfgemaakte cadeautje. Heel erg knap dat hij het zo lang heeft kunnen bewaren. Hij had het cadeautje woensdag uit school al meegekregen. Meestal wordt het daarna verstopt onder het bed. Alleen dit cadeautje was iets te groot. Dus had hij het achter de deur verstopt.

moederdag kado cadeau verstopt

De mooiste cadeautjes zijn de zelfgemaakte cadeautjes. De dagen vooraf zijn dan vaak erg spannend voor de kinderen. Het moment dat het dan eindelijk moederdag is en ze het cadeautje mogen geven is altijd zo speciaal. Hier kan geen cadeautje uit de winkel tegen op.

moederdag cadeautje kadootje zelfgemaakt   moederdag cadeautje kadootje zelfgemaakt moederdag kadootje cadeautje moederdag cadeautje kadootje zelfgemaaktmoederdag cadeautje zelfgemaakt moederdag kadootje cadeautje zelfgemaakt

Ook op deze dag sta ik altijd even stil bij de kinderen die helaas geen moeder meer hebben. En ook de moeders die een kind hebben verloren.

moederdag cadeautje zelfgemaakt kadootje

Geef een reactie