Over Lijf en Lijn

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog.

Mijn naam is Ida en samen met mijn man en 4 kinderen woon ik in Surhuisterveen. Een dorp gelegen in Friesland.

Over lijf en lijn Ida

Naast het moederschap heb ik mijn eigen bedrijf als gewichtsconsulente.

Mijn hobby’s zijn fotografie, bloggen, websites maken, natuur, moestuinieren, wandelen, lezen en voeding.

Naast mijn zakelijke bedrijfswebsite beheer ik nog een aantal sites. Dit vind ik erg leuk om te doen. Omdat ik meer vanuit mijzelf wilde schrijven, ben ik deze blog gestart. Deze blog gaat voornamelijk over zwangerschap, het moederschap, voeding, lifestyle en gezondheid. Allerlei onderwerpen die mijn persoonlijk interesseren en bezig houden.

Met vier opgroeiende zonen in verschillende leeftijdsfases van peuter tot tiener, is er altijd wel iets om over te schrijven.

GRAAG TOT ZIENS!

Over lijf en lijn