Overnachten in een hotel samen met mijn zoontje

Nachtje uit logeren in een hotel

De eerste week na de voorjaarsvakantie zit er al weer op. Tijd om even terug te blikken. Ik ben namelijk, samen met mijn middelste zoontje S.(Aug. 2007), een nachtje wezen logeren in een hotel! Dit zou een tijd geleden al. Afgelopen jaar was een moeilijk jaar voor S. In September vorig jaar, vroeg ik hem waar hij graag eens heen zou willen. Zonder na te denken zei hij: “Ik wil graag alleen met Mem een nachtje naar een hotel”. Prachtig idee en zo lief dat hij graag alleen met mij dat wilde. Ik besloot een potje om te dopen tot ‘hotelpotje’. Hier zou ik steeds geld in stoppen om te sparen voor de hotelovernachting. Als een echte penningmeester hield mijn zoontje elke ingelegde euro nauwkeurig bij. Alles werd genoteerd.

Het was de bedoeling om in de herfstvakantie te gaan. Helaas was ik steeds te ziek om te gaan. Dus de herfstvakantie werd kerstvakantie en uiteindelijk dus de voorjaarsvakantie. Gelukkig door de medicatie was het dus de tijd om te gaan. Nog voor de uitgerekende datum.

Naar het hotel

In de voorjaarsvakantie voelde ik mij goed, dus een aantal dagen voordat we weggingen heb ik dus geboekt. De voorpret was al leuk. We hadden er beide enorme zin in. Even er uit, even 1 op 1 met mijn zoontje. Dat was ook al echt genieten. De meeste aandacht gaat al snel naar de jongste. Dit is niet altijd de positieve aandacht. Mijn middelste zoontje heeft regelmatig die 1 op 1 aandacht nodig. Dus dit was ook een hele mooie gelegenheid om samen wat te ondernemen.

Het nachtje weg heeft ons beide goed gedaan. De kamer was erg mooi. Incl. ligbad. Thuis hebben we geen bad, dus dit was sowieso al genieten. Ik had dan ook mijn pot magnesiumvlokken en kokosolie meegenomen. We zijn het hotel niet uit geweest maar hebben ons beide erg goed vermaakt. Hieronder een kleine foto impressie van ons uitje samen.

Tosti eten.
Overnachten hotel moeder zoon
Ook de tablet was mee.
Overnachten hotel moeder zoon
Ontbijten
Hotel hotelovernachting moeder zoon
De tas inpakken. We gaan weer naar huis.

 

Geef een reactie