samenwerken

Samenwerken

Staat jou vorm van samenwerken er niet tussen? Neem dan ten alle tijden gewoon contact met mij op. Ik sta open voor nieuwe ideeën en denk graag mee bij het uitwerken van nieuwe plannen.

Lijf en Lijn staat open voor verschillende samenwerkingen

Lijf en Lijn is een persoonlijke blog over mijn dagelijkse leven. Ik plaats regelmatig nieuwe artikelen over het moederschap, persoonlijke verhalen, Autisme, voeding en lifestyle. Ook schrijf ik regelmatig reviews over producten en lees ik boeken voor het schrijven van boekrecensies. Samenwerken doe ik alleen met bedrijven als het aanbod past bij mijn blog.

Gastblogger

Blog jij ook of heb je een bedrijf en wil je een artikel schrijven voor Lijf en Lijn? Als het artikel bij mijn site past is het mogelijk om op mijn site te plaatsen. Stuur mij gerust een mail en dan kunnen we kijken op wat voor manier we een samenwerking aan kunnen gaan.

Reviews

In samenwerking met anderen plaats ik graag reviews. Hiervoor kijk ik naar het product of deze past bij lijfenlijn of andere blogs die in beheer heb. Als dit aansluit bij mijn blog dan schrijf ik er graag een artikel over. Ik geef in een review artikel altijd mijn eigen persoonlijke mening. Op deze manier wil ik mijn lezers de juiste informatie geven en een duidelijk beeld van de producten beschrijven die ik ontvang.

Goodies

Goodies van producten of flyers om je bedrijf of product te promoten? Graag, je kunt ze altijd opsturen naar Lijf en Lijn. Neem van te voren even contact met mij op. Goodies/flyers die de doelgroep kinderen omvatten, zal ik uitdelen aan moeders die langskomen bij het mama café.  Daarnaast ben ik gewichtsconsulente. Overige goodies/flyers zal ik meegeven aan mijn cliënten.

Samenwerken

Wil jij een samenwerking aan gaan met Lijf en Lijn? Voor advertentiemogelijkheden, een samenwerking of review aanvragen kun je contact met mij opnemen via: info@lijfenlijn.com of vul het contact formulier even in.

Advertentiemogelijkheden

Ook is het mogelijk om een advertentiebanner of advertorial te plaatsen. Neem voor de mogelijkheden even contact met mij op.

Klik voor meer informatie op de desbetreffende pagina: