Skillmatics: Innovatief speelgoed dat kinderen spelenderwijs basisvaardigheden leert

Vrijwel iedere ouder is rond verjaardagen, Sinterklaas of andere feestdagen op zoek naar leuk en leerzaam speelgoed. Het zou mooi zijn als het ook nog duurzaam is zodat je kind jarenlang plezier heeft van het speelgoed. Skillmatics is een bedrijf dat het volgende kan bieden: duurzaam en innovatief speelgoed dat kinderen spelenderwijs basisvaardigheden leert.

Skillmatics: innovatief en duurzaam speelgoed

Met de spellen van Skillmatics wil het bedrijf  kinderen de vrijheid geven om leren door te ontdekken, te doen en door hun verbeelding en creativiteit te gebruiken. Dit om ze te laten groeien tot wie ze willen zijn.

Skillmatics produceert unieke spellen die de aandacht van kinderen grijpen en vasthouden. Dit maakt het proces van leren een ervaring waar de kinderen naar uitkijken en die hun nieuwsgierigheid prikkelt. Met spellen voor verschillende leeftijden zit er voor ieder kind wel iets tussen. 

Skillmatics: stippen en doolhoven

Bijvoorbeeld de Stippen en Doolhoven. Met dit spel ontwikkelt een kind zijn of haar observatievermogen en wordt de leesvaardigheid verbeterd. De activiteiten waarbij de volgorde van letters en cijfers worden gezocht traint het geheugen. 

Hersenkrakers

Of ontwikkel het probleemoplossend vermogen met de Hersenkrakers! De problemen zijn geschikt voor alle leeftijden, testen je geest en houden je uren bezig. Ook tijdens (lange) reizen is dit een prima reisgenoot.Vormen en patronen zijn een van de eerste dingen waar jonge kinderen mee in aanraking komen.

Vormen en patronen

Met het Vormen en Patronen pakket van Skillmatics leert je kind deze te ontdekken door leuke activiteiten.  Dit zijn maar enkele voorbeelden van alles dat Skillmatics te bieden heeft. Ontdek het nu zelf!

Skillmatics innovatief duurzaam speelgoed

Innovatief speelgoed van Skillmatics kopen

Meer cadeautips voor kinderen:

Lees ook eens de volgende artikelen die vol staan met leuke cadeautips voor kinderen:

Geef een reactie