Stasher opbergzakjes: het milieuvriendelijke opbergzakje zonder plastic

Stasher Bags zijn siliconen opbergzakjes met een ziplock waar je van alles in kunt bewaren en meenemen. Denk bijvoorbeeld aan etenswaren, tussendoortjes, kaas en worst. Maar ook voor snoeren, pennen, potloden, en verzorgingsproducten zijn deze opbergzakjes ideaal. Stasher opbergzakjes zijn het milieuvriendelijke alternatief voor plastic boterhamzakjes, diepvrieszakken of huishoudfolie. Dit is niet alleen veel slimmer, handiger en milieuvriendelijker opbergen maar ook eens zerowaste!

Stasher opbergzakjes

Stasher heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop voedsel bewaard, meegenomen en bereid kan worden. De duurzame Stasher tasjes kunnen veilig van de vriezer naar het fornuis of magnetron en vervolgens weer rechtstreeks naar de vaatwasser. Keer op keer. Verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren.

Met de producten van Stasher kun je je voedsel veilig en luchtdicht bewaren, zodat alle voedings- stoffen en smaken perfect bewaard blijven, ook als je ze verwarmt in kokend water of in de magnetron.

Lees ook: Milieubewust alternatief; katoenen broodzak vervangt plastic wegwerpzak

Door het gebruik van de natuurlijke elementen zand en zuurstof, is het voedselveilige platinum siliconen van Stasher zo puur en duurzaam als glas. Niet giftig en hittebestendig. Het perfecte alternatief voor plastic dus. Bovendien kan een zakje keer op keer gebruikt worden.

Handige opbergzakjes die niet alleen handig zijn voor jou, maar ook goed voor de planeet!

Stasher is niet alleen handig om voedsel in te bewaren, maar ook voor alle andere dingen in huis, zoals kabeltjes, cosmetica en toiletartikelen.

Je kunt ze zelfs gebruiken als je op reis gaat, om je toiletartikelen in op te bergen. Of wat dacht je van je geld en sleutels, potloden, pennen en zelfs speelgoed. Maar het is ook ideaal om al die verschillende moestuinzaadjes in te bewaren bijvoorbeeld of al die haaraccessoires van je dochter. Wat je ook wilt bewaren met deze handige opbergzakjes heb je altijd alles compact bij de hand. Een eenvoudige oplossing voor jou én voor de planeet.

Tips waarvoor je de stasher bags kunt gebruiken:

  • Voor het bewaren van allerlei spulletjes en etenswaren: Bewaar groenten, fruit, vlees, nootjes, tussendoortjes, enz. Maar ook handig om spulletjes in te bewaren voor onderweg. Als je een dagje weg gaat of met vakantie. Zoals make-up spulletjes, verzorgingsproducten, babyproducten, cremé’s en vloeistoffen voor als je met het vliegtuig gaat.
  • Voor het marineren van vlees of vis: Met de Stasherbag kun je heel gemakkelijk vlees en vis marineren. De lekvrije zip sluiting werkt makkelijk en schoon doordat deze niet lekt.
  • Voor het stomen van groenten: Doe wat verse of ingevroren groente in het stasher opbergzakje. Voeg hierbij een beetje olijfolie, kruiden en zout toe en plaats het gevulde opbergzakje vervolgens in ruim kokend water. Na zo’n 9 à 10 minuten heb je heerlijke gestoomde groenten. Door groenten te stomen blijven veel voedingswaardes, vitaminen en mineralen behouden en proef je de volle smaak.

Over Stasher

Het begon allemaal in de keuken toen Stasher oprichtster Kat Nouri de lunch voor haar kinderen klaarmaakte. Ze besefte ineens hoeveel plastic afval zij en haar familie elke dag produceerden. Dus ging ze op zoek naar een alternatief.
Ze vond de mogelijkheid om een ​​totaal uniek en revolutionair product te creëren. Iets moois, iets functioneels, iets dat je keer op keer kunt hergebruiken voor zowel binnen als buiten de keuken.

Met een achtergrond in het ontwerpen en ontwikkelen van siliconentextiel, produceerde Kat ’s werelds eerste gepatenteerde, zelfsluitende siliconen opbergzakje dat bij elke verkoop en elke keer dat je hem gebruikt iets teruggeeft aan de planeet. Een deel van de opbrengst gaat namelijk rechtstreeks naar high impact non profitorganisaties die zich inzetten voor het behoud en herstel van onze oceanen.

Stasher opbergzakjes kopen

De stasher bags zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Hierbij een kleine impressie:

Geef een reactie