Tijd om en stapje terug te nemen

Nu ik de 37 weken gepasseerd ben, is het tijd om het rustiger aan te gaan doen

Rustiger aan doen: Vanmorgen had ik mijn laatste cliënt op consult. Nouja, laatste voor nu dan. Eind Juni staan de eerste consulten alweer gepland. Nu de BTW administratie nog even bijwerken en dan vind ik het voor nu wel even prima. Als zelfstandig ondernemer blijf je eigenlijk altijd wel wat bezig. Maar ik zal proberen om nu zoveel mogelijk mijn rust te pakken en achter de schermen wat dingen te gaan doen.

Natuurlijk! Proeven

Zo ben ik nu dan voornamelijk bezig om Natuurlijk! Proeven vorm te gaan geven. Eind Juni is het plan om hier dan mee van start te gaan. Natuurlijk! Proeven is wat nieuws wat ik naast mijn werk als gewichtsconsulente wil gaan aanbieden. Ik ben nu eigenlijk bezig met de opzet. Waar wil ik de proeverijen organiseren? Is dat eerst hier thuis, op een vaste locatie of bij de mensen thuis als een soort van party? Eigenlijk komt er heel wat bij kijken. Naast het bloggen hou ik mij hier dus mee bezig.  Ik ben geen type wat stil kan zitten. Dus door bezig te blijven gaan de dagen ook snel voorbij.

De laatste weken

Eigenlijk voel ik mij op dit moment het allerbeste van de hele zwangerschap. Ondanks de bekkenklachten, misselijkheid en moeheid. Het overgeven is onder controle, de misselijkheid is niet leuk maar het is te doen, waardoor ik zelf ook lekkerder in mijn vel zit. Of dit nu komt omdat de laatste weken makkelijk te overzien zijn of door het weer, misschien wel een combi van beide. Het einde is eindelijk in zicht! Morgen kan ik de proefdruk halen van het geboortekaartje en dit weekend wordt het dan envelopjes schrijven. Dus de baby moet eigenlijk nog heel even blijven zitten.

Geef een reactie