Ons vierde kindje is geboren!

Babynieuws

Geboorte vierde kindje: Eindelijk is het zover! Ons vierde kindje is geboren!

 

klavertje vier

Ons klavertje kan niet meer stuk

Met dit vierde blaadje groot geluk

Na een voor mij, zware en lange zwangerschap, was het vanmorgen onverwachts zo ver!

Geboorte vierde kindje

Vanmorgen om 6.20 kwam er een einde aan mijn HG zwangerschap en ben ik bevallen van ons vierde kindje. Dit was geheel onverwachts omdat ik 19 April pas was uitgerekend. Zoals je in een vorige blog kon lezen, wisten we ook nog niet wat het geslacht was. Dus het was vanmorgen echt een hele verrassing, toen na een hele snelle thuisbevalling, ons vierde zoontje Rico is geboren. Met mij gaat het hartstikke goed. Ik heb vandaag al heel veel gegeten. Mijn smaak is terug en ik had voor het eerst weer honger. De broers zijn hartstikke trots op hun kleine broertje. En ik voel mij de meest gelukkige Mem. De borstvoeding is meteen goed op gang gekomen. Rico zijn temperatuur was wel steeds aan de lage kant, gelukkig is dit sinds een paar uur goed.

Wij hebben besloten om de kraamweek met ons gezin door te brengen. Dus voor wie op bezoek wil komen, zal nog even moeten wachten. Ik wil nu eerst de tijd nemen om te herstellen en aan te sterken. Ook voor ons als gezin is het belangrijk om te wennen. Wel ga ik proberen om elke dag een blog te plaatsen met foto’s over hoe de dag is verlopen.

geboorte grote broer moeder en zoon grote broer

De kraamweek

Ben jij benieuwd hoe de rest van onze kraamweek is verlopen? Je leest het van dag tot dag:

Geboorte feestwinkel

Reacties

 1. Angelique zegt:

  Proficiat Ida, en heel veel geluk met zijn allen. Geniet ervan, wie wil dat nu niet een klavertje vier?

  1. admin zegt:

   Dankjewel!

 2. Huismama zegt:

  Lieve Ida, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie prachtige zoon! Ik wens jullie veel liefde, geluk en voorspoed toe!

  1. admin zegt:

   Dankjewel!

Geef een reactie