Voor het eerst naar buiten met de kinderwagen

Naar buiten met de kinderwagen

Wandelen met de kinderwagen: Woensdagmiddag kwamen dan eindelijk de nieuwe binnenbandjes. En vandaag was het dan eindelijk tijd om voor het eerst te gaan wandelen. Er even lekker op uit met de kinderwagen. Mijn kleuterzoon was ook mee. Hij was op zijn fietsje. Dit houdt hij het makkelijkste vol.

wandelen met de kinderwagen

We zijn hier het dorp in geweest. Eerst even langs de Hema en de Kruidvat. Op de terugreis hebben we even een pitstop gehouden om ergens een bakje thee te drinken met wat lekkers erbij. Sinds ik bevallen ben is mijn smaak weer helemaal terug. Ik kan nu weer thee drinken. Dus ik heb gelijk wat lekkere smaakjes verse thee gekocht. Vanwege de borstvoeding is het belangrijk dat ik voldoende drink. Ik probeer per dag minimaal 2 potten thee te drinken.

Het wandelen ging goed. Rico heeft de hele tijd geslapen. Het was voor mij alweer jaren geleden dat ik heb gewandeld met de kinderwagen maar het voelde gelijk weer als vanouds.

Twee weken

De weken vliegen voorbij. Vandaag is Rico alweer 2 weken oud! In die 2 weken is hij alweer zo veranderd. Gelukkig is hij niet meer gelig, eet hij goed en is het een heel tevreden en makkelijk mannetje.

2 weken oud

Afgelopen week was best een druk weekje. De kraamvisite begint nu op gang te komen. Rico is al erg verwend met heel veel leuke dingen.
baby kadootjes

Middagdutje

Het middagdutje schiet er voor mij steeds bij in, helaas. Dat is eigenlijk best wel jammer. Want elke nacht er uit voor het geven van een voeding, breekt best wat op. Dat is dan ook het enige minpuntje van borstvoeding. Je moet het zelf geven. Niemand kan het van je overnemen. Het zou fijn zijn om dan in de middag nog even te kunnen liggen. Gelukkig is het nu weekend en kan ik even bijslapen. De kinderen hebben nu ook allemaal Meivakantie. Dus we hoeven volgende week niet vroeg op.

Bekken

Met mijn bekken gaat het boven verwachting goed! Dit had ik niet verwacht. Afgelopen woensdag is de bekkentherapeute nog bij mij aan huis geweest. Ik heb wat oefeningen gekregen die ik dagelijks kan doen om mijn buikspieren weer te activeren. Verder mag ik niet klagen. De pijn is weg. Het sluitlaken heb ik alleen in de eerste week gebruikt. Dit is nu ook niet meer nodig. Ook vandaag na het wandelen had ik geen pijn. Dus ik ben zeer tevreden.

Folderwijkje

Vanaf vandaag heeft mijn oudste puberzoon van 15 een heuse bijbaan. Vanmorgen zijn de folders gebracht die hij volgende week bij langs mag (moet 🙂 )brengen. Ik ben zeer benieuwd hoe dat gaat. Ze moeten eerst nog ingestoken worden voordat ze bezorgd kunnen worden. Op dit moment is er weinig, eigenlijk helemaal geen actie… De folders staan nog steeds op hetzelfde plek als waar ze vanmorgen neer zijn gezet.

puber folders bezorgen

Mooie woorden

Vandaag een hele mooie en lieve uitspraak van mijn 9-jarige zoon. Hij zei vanmiddag: “Eigenlijk is Mem heel bijzonder want Mem heeft een kindje op de wereld gezet.”

Geef een reactie