Unboxing: Wat zit er in de gratis Zwangerbox van Ouders van Nu?

Ben jij zwanger? Wist je dat je dan de gratis Zwangerbox van Ouders van Nu aan kunt vragen? Deze Zwangerbox zit vol met leuke cadeautjes voor jou als aanstaande mama. Wellicht heb je deze box al eens voorbij zien komen of ben je gewoon benieuwd wat er allemaal in de gratis Zwangerbox zit? In deze unboxing blog laat ik het zien.

Gratis Zwangerbox

Bij al mijn vier zwangerschappen heb ik deze gratis Zwangerbox van Ouders van Nu aangevraagd. De inhoud is door de jaren heen wel veranderd. Al met al zitten er leuke bruikbare spulletjes in deze en andere gratis zwanger- en babydozen, die je bovendien ook weer af kunt strepen van je uitzetlijstje. Twijfel je nog of je de box aan wilt vragen, of ben je gewoon erg benieuwd naar wat er allemaal in de gratis Zwangerbox zit? Lees dan snel verder.

Unboxing: Wat zit er in de gratis Zwangerbox?

De gratis box die ik voor dit artikel ontving is van Augustus 2019. De inhoud kan dus altijd wijzigen. Dit is wat er op dit moment in de zwangerbox zit:

  • Reclame en aanbiedingen

Deze Zwangerbox wordt gratis aangeboden om de zwangere vrouw bekend te kunnen maken met allerlei producten en aanbiedingen die aantrekkelijk zijn voor deze doelgroep. Door de reclame en aanbiedingen die je kunt vinden in deze zwangerbox wordt het mogelijk gemaakt om deze leuke box samen te kunnen stellen en gratis aan te kunnen bieden.

Je kunt in dit pakket reclame, aanbiedingen en kortingscodes vinden van: Ouders van Nu, Jillz, Lease’m, Difrax, Pampers, Poobies geboortekaartjes, VSM kind, Viva Mama, Mom in balance, Davitamon, kortingsbonnen van C&A en een cadeaubon van Centerparcs.

  • Tijdschriften

Ouders van Nu heeft zijn eigen tijdschrift. Ook in dit pakket zit een exemplaar van Ouders van Nu. Naast dit tijdschrift zat er ook nog een exemplaar in van Ouders van Nu zwanger en Kek Mama. Ouders van Nu zwanger is een speciale samengestelde editie die enkel en alleen via de Zwangerbox, en dus niet in de winkel, verkrijgbaar is.

  • Cadeautjes van Blokker

De Zwangerbox die ik had, kon je ophalen bij Blokker. Ook Blokker heeft nog twee cadeautjes aan de Zwangerbox toegevoegd. Per 1 januari 2021 is de box af te halen bij de Albert Heijn.

gratis zwangerbox
Cadeautje van Blokker.

Een erg leuk aap knuffeltje en een pakje AA batterijen.

  • Kraambezoekboek

Een leuk invulboekje voor het kraambezoek. Mooie herinneringen voor later. In het boekje kan het kraambezoek per bladzijde een aantal dingen invullen en een wens opschrijven voor je kindje.

kraambezoekboek ouders van nu

“Omdat je er wel bij was, maar er niets meer van weet”. Het kraambezoekboek is een uitgave van Ouders van Nu.

Gratis samples en proefverpakkingen

In de box zitten ook een aantal proefverpakkingen. Zo krijg je de mogelijkheid om te testen of de producten iets voor jou zijn. De proeverpakkingen die ik in de Zwangerbox had zijn:

  • Jilz alcoholvrije sparkling cider

In de Zwangerbox zit een flesje Jillz alcoholvrije appelcider. Een lekker drankje waar je dus onbezorgd van kunt genieten.

gratis zwangerbox ouders van nu jillz
Jillz 0.0% sparkling cider
  • Sample van Pampers

Je ontvangt 1 gratis sample van Pampers maat 1. Ook ontvang je een kortingscode van 50% die je kunt inwisselen op een Pampers maandbox die je online kunt bestellen. Koop je een pak Pampers bij de Blokker? Dan krijg je bij inlevering van de bijgevoegde kortingsbon € 5,00 korting.

  • Davitamon compleet mama

Ondersteun je zwangerschap met vitamines. Hiervoor heeft Davitamon een probeerverpakking van zwangerschapsvitamines bijgevoegd. Ook ontvang je allerlei kortingsbonnen van Davitamon.

wat zit er in de gratis zwangerbox van ouders van nu
Ondersteun je zwangerschap met vitamines

Unboxing: Dit zit er in de zwangerbox van Ouders van Nu

Tot slot nog even een foto van alles wat je in de Zwangerbox kunt vinden.

wat zit er in de gratis zwangerbox ouders van nu

Hoe vraag je de gratis Zwangerbox aan?

Via de website van Ouders van Nu kun je je tijdens je zwangerschap inschrijven voor de gratis Zwanger- en Babybox. Vervolgens ontvang je via de mail een ophaalbericht waarmee je de Zwangerbox zonder verdere verplichting, en dus gewoon gratis, op kunt halen bij de dichtsbijzijnde Albert Heijn.

Ben je enthousiast geworden over de inhoud en ben je zwanger? Vraag gratis de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aan. Kon je deze Zwangerbox voorheen vervolgens ophalen bij de Etos en vervolgens bij de Blokker. Sinds begin van dit jaar (2021) is de zwangerbox af te halen bij een Albert Heijn supermarkt bij jou in de buurt.

Gratis cadeaupakketten na de geboorte

Niet alleen tijdens je zwangerschap kun je leuke gratis cadeaupakketten aanvragen maar ook na de geboorte zijn er superleuke gratis babydozen, zoals de gratis Babybox van Ouders van Nu, aan te vragen.

Lees ook: Wat zit er in de Babybox van Ouders van Nu?

Lees snel verder hoe je beide boxen aan kunt vragen.

Gratis Babybox van Ouders van Nu

Ook na de geboorte van je kindje zijn er verschillende gratis babyboxen verkrijgbaar. Een zo’n Babybox is die van Ouders van Nu. Heb je tijdens de zwangerschap* de Zwangerbox aangevraagd, dan heb je je hierbij ook automatisch aangemeld voor de Babybox. Zo’n 6 weken na de uitgerekende datum krijg je een telefoontje van Ouders van Nu. Dit is bedoeld om na te gaan wanneer je bevallen bent en of alles goed gegaan is.

Ook doen ze je tijdens dit telefoongesprek een aanbieding voor een abonnement op een tijdschrift (Let op: Je hoeft dus geen abonnement af te sluiten om de Babybox af te kunnen afhalen) Na dit gesprek ontvang je een ophaalbericht in je mailbox waarme je de gratis Babybox kunt afhalen bij de dichtsbijzijnde Albert Hein supermarkt. In dit pakket zijn o.a. leuke spulletjes te vinden die gericht zijn op de verzorging van je baby.

*Als je de boxen na je bevalling aanvraagt ontvang je alleen de Babybox. Je kunt de Babybox aanvragen tot maximaal 6 maanden na je bevalling.

Heb jij tijdens je zwangerschap deze, en misschien wel andere, gratis zwanger- en babyboxen aangevraagd? Wat vond jij van de inhoud?

Reacties

  1. […] Lees ook: Wat zit er in de Ouders van Nu Zwangerbox? […]

Geef een reactie