Unboxing: Wat zit er in de Ouders van Nu Babybox?

Het is altijd leuk om cadeautjes te krijgen en al helemaal als je net een kindje hebt gekregen. Zat de gratis Ouders van Nu Zwangerbox nog vol met leuke cadeautjes voor jou als aanstaande mama, in de gratis Babybox vind je voornamelijk praktische cadeautjes voor de verzorging van je baby. Wellicht heb je deze box al eens voorbij zien komen of ben je gewoon benieuwd wat er allemaal in deze gratis Ouders van Nu Babybox zit? In deze unboxing blog laat ik het zien.

Tijdens al mijn 4 zwangerschappen bestelde ik elke keer de gratis zwangerschapsboxen en babypakketten. De inhoud was altijd weer anders en ik was altijd zeer enthousiast over deze boxen. Het leek me leuk om eens de inhoud te laten zien van wat er deze keer allemaal in zat. Je ziet vandaag de unboxing van de BabyBox.

Deze Babybox wordt gratis aangeboden om de pas bevallen vrouwen bekend te kunnen maken met allerlei producten en aanbiedingen die aantrekkelijk zijn voor deze doelgroep. Door de reclame en aanbiedingen die je kunt vinden in deze babybox wordt het mogelijk gemaakt om deze en de Zwangerbox samen te kunnen stellen en gratis aan te kunnen bieden aan zwangere en pas bevallen vrouwen.

Gratis cadeaupakket tijdens de zwangerschap

Wat zijn er leuke gratis cadeaupakketten die je aan kunt vragen als je zwanger of pas bevallen bent. Bij Ouders van Nu kun je de ZwangerBox aanvragen. Deze box kon je voorheen altijd bij Etos en daarna bij de Blokker ophalen. Dat is inmiddels veranderd en nu kun je deze bij de Albert Hein supermarkt afhalen.

Ouders van Nu BabyBox

Via de website van Ouders van Nu kun je de Zwanger- en BabyBox aanvragen, dit kan tot je uitgerekende datum. Je ontvangt hiervoor via de mail een ophaalbericht waarna je de box bij een Albert Hein supermarkt bij jou in de buurt kunt afhalen. De unboxing van deze BabyBox die ik hier laat zien, heb ik onlangs ontvangen om er dit artikel over te kunnen schrijven. Een poosje geleden schreef ik ook een unboxing artikel over de Zwangerbox.

Lees ook: Wat zit er in de Ouders van Nu Zwangerbox?

Ben je onlangs al bevallen, en heb je de Zwangerbox niet aangevraagd, dan ontvang je alleen de Babybox. Lees snel verder wat de inhoud is van dit pakket.

Gratis Babybox na de geboorte van je kindje

Ook na de geboorte van je kindje zijn er verschillende gratis Babyboxen verkrijgbaar. Een zo’n Babybox is de Ouders van Nu BabyBox. Dit is de opvolger van de ZwangerBox. Deze gratis box is, net als de ZwangerBox, af te halen bij Albert Hein.

Inhoud wat zit er in de babybox ouders van nu

Wat zit er in de Ouders van Nu Babybox?

De inhoud van deze box is erg leuk met allemaal handige spulletjes die goed van pas komen. Deze babybox is de moeite waard om op te halen omdat er allemaal leuke producten inzitten en het bovendien altijd leuk is om cadeautjes te krijgen.

*Ten tijde van deze unboxing was de ZwangerBox nog af te halen bij de Blokker.

De gratis box die ik voor dit artikel ontving is van Augustus 2019. De inhoud kan dus altijd wijzigen. Dit is wat er op dat moment in de Ouders van Nu Babybox zit:

  • Reclame en aanbiedingen

Deze Babybox wordt gratis aangeboden om de pas bevallen vrouw bekend te kunnen maken met allerlei producten en aanbiedingen die aantrekkelijk zijn voor deze doelgroep. Door de reclame en aanbiedingen die je kunt vinden in deze Babybox wordt het mogelijk gemaakt om deze leuke boxen te kunnen blijven samenstellen en gratis aan te kunnen bieden.

Je kunt in deze box reclame, aanbiedingen en kortingscodes vinden van: Ouders van Nu, Infacol, Goedgemerkt, Albelli, Kleertjes.com, Tasectan, Elmex, Organix, Inoli en een cadeaubon van Centerparcs.

Inhoud Babybox Blokker

Naast reclame, aanbiedingen en kortingscodes zitten er de volgende cadautjes in de box:

  • Tijdschriften

Ouders van Nu heeft zijn eigen tijdschrift. Ook in dit pakket zit een exemplaar van Ouders van Nu.

  • Cadeautjes van Blokker

De Zwanger- en Babybox waren destijds beide af te halen bij een Blokker vestiging bij jou in de buurt. (Inmiddels is dat veranderd en kun je deze boxen afhalen bij de Albert Hein.) Ook Blokker heeft daarom twee hele leuke cadeautjes aan de Babybox toegevoegd.

wat zit er in de gratis babybox van ouders van nu

Een isoleerfles van 0.3 liter en een besteksetje voor kleintjes die net zelfstandig beginnen te eten.

  • Sudocrem

Een klein potje sudocrem wat de huid beschermt, verzacht en het herstellend vermogen van de huid ondersteunt.

  • Sample van Pampers

Je ontvangt een gratis sample van Pampers maat 2 geschikt voor baby’s van 4 tot 8 kilo. Ook ontvang je een kortingsbon twv € 5,00. Deze is te besteden bij de Blokker bij aankoop van een pak Pampers premium protection luiers naar keuze.

  • Organix

Biologische babyvoeding in een handige knijpverpakking. Geschikt voor de leeftijd vanaf 6 maanden.

Organix inhoud babybox ouders van nu
  • Elmex tandpasta

Een tubetje peutertandpasta voor het poetsen van de eerste doorkomende tandjes. Helpt het melkgebit beschermen tegen gaatjes. Van 0-5 jaar.

  • Difrax speen

Een witte Difrax natural newborn speen.

  • Inoli badolie

Een sample voor eenmalig gebruik van Inola badolie. Intensief vettend met natuurlijke oliën en ph huidneutraal.

Unboxing: Dit zit er in de Babybox van Ouders van Nu

Tot slot nog even een foto van de inhoud van de Babybox:

wat zit er in de ouders van nu babybox blokker

Gratis Zwanger- en Babybox aanvragen

Ben je enthousiast geworden over de inhoud van deze leuke samengestelde box? Ben je zwanger of pas bevallen? Vraag gratis de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aan. Vervolgens ontvang je via de mail je persoonlijke afhaalbericht waarmee je de Zwangerbox zonder verdere verplichting, en dus gewoon gratis, op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Albert Hein supermarkt bij jou in de buurt.

Als je tijdens de zwangerschap* de Zwangerbox hebt aangevraagd, dan heb je je hierbij ook automatisch aangemeld voor de Babybox. Zo’n 6 weken na de uitgerekende datum krijg je een telefoontje van Ouders van Nu. Dit is bedoeld om na te gaan wanneer je bevallen bent en of alles goed gegaan is.

*Als je de boxen na je bevalling aanvraagt ontvang je alleen de Babybox. Je kunt de Babybox aanvragen tot maximaal 6 maanden na je bevalling.

Heb jij na de geboorte van je kindje deze, en misschien wel andere, gratis Zwanger- en Babyboxen aangevraagd? Wat vond jij van de inhoud? Ik lees graag je reactie in de comments.

Reacties

  1. […] Lees ook: Wat zit er in de Babybox van Ouders van Nu? […]

Geef een reactie