Kadotip: De nieuwe winterquiz om samen terug te blikken op 2020

Het jaar 2020 gaat de boeken in als het jaar van Corona. Een jaar vol momenten van bezinning, momenten van zorg en vooral: momenten thuis. Samen terugblikken op afgelopen jaar, op alles wat 2020 voor ons betekende. Daarom introduceert bestsellerauteur Elma van Vliet de Winterquiz. Een spel met verrassende, grappige en ontroerende vragen en opdrachten om samen met je vrienden of familie te spelen. Wie wil je bedanken? Wat gaf jou het afgelopen jaar energie? Welke levensles heb jij geleerd? Vertel welk moment jij nooit had willen missen, zing mee met je favoriete – of meest gehate – kerst-hits en maak een typische kerstfoto met het gezelschap. De leukste manier voor jong en oud om terug te kijken én te dromen over de toekomst. Gezellig bij de open haard, aan de keukentafel of online.

Lachen, delen en stilstaan! Terugblikken op het afgelopen jaar

Met de Winterquiz wil Elma van Vliet mensen inspireren om – Corona of niet – de tijd voor elkaar te nemen. Om samen te lachen, verhalen te delen en stil te staan bij de dingen die er voor jou toe doen. Het is een mooi vormgegeven spel met kaarten in drie categorieën: vertel, raad en doe.

  • Wat vind je het mooiste aan de winter?
  • Wie gaat ieder jaar naar de kerstmis?
  • En met wie had je het afgelopen jaar wel een dagje willen ruilen?

Met de Winterquiz kom je meer te weten over de mensen die je al zo goed kende. Want wie kan het best een kerstmuts vouwen, originele nieuwjaarswensen verzinnen of een kerst-hit playbacken?

Winterquiz bestellen:

Een leuk cadeau voor in de schoen of onder de kerstboom, om die lange winteravonden nog knusser te maken

Het jaar in 90 vragen en 10 opdrachten

Terugblikken op het afgelopen jaar

Elma van Vliet, bedenker van de Winterquiz, over haar nieuwste product: “Het was een gek jaar, maar gelukkig bracht het ook veel moois. Geen overvolle agenda’s, maar tijd voor elkaar. Geen uren in de file, maar thuis achter de computer. De wereld werd een stukje kleiner en dat bracht voor mij de focus meer dan ooit op de dingen die er voor mij toe doen. Mijn kinderen, mijn vrienden en familie – de mensen die echt belangrijk voor me zijn. Als we dit jaar iets hebben geleerd is het dat samenzijn ook op afstand kan. En dat thuiswerken met kleine kinderen weer een heel nieuw niveau van multitasking met zich meebrengt. Met de Winterquiz kun je al die gekke momenten die 2020 tot 2020 maakten nog eens doornemen en er (hopelijk) ook met een glimlach op terugkijken!”

Lees ook: Stilstaan om vooruit te komen; terugblikken op het afgelopen jaar

Prijs & verkrijgbaarheid

De Winterquiz is de nieuwste in de serie Vertel Eens-quizzen van Elma van Vliet. Eerder verschenen al de Familiequiz en de Vriendenquiz. Het spel is geschikt voor drie tot acht personen en is sinds 26 oktober verkrijgbaar bij de boekhandel en online voor de consumentenadviesprijs van €15-. 

Over Elma van Vliet 

Elma van Vliet heeft de missie om mensen gelukkiger te maken en zet zich al ruim vijftien jaar in voor waardevolle verbindingen.

Met haar DIY-bundels en dagboeken voor het verzamelen, delen en bewaren van persoonlijke verhalen, inspireerde ze al meer dan vier miljoen mensen wereldwijd om echt contact te maken:

Kijk hier voor alle producten van Elma van Vliet of neem een kijkje op de website: elmavanvliet.nl.

Reacties

Geef een reactie