gratis zwanger en babybox

Zwanger en babybox

Zwanger? Vraag dan de gratis zwanger en babybox aan.

Je kunt de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Je ontvangt dan beide boxen. Als je de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvraagt na de 8e maand van je zwangerschap of na je bevalling, dan ontvang je alleen de Ouders van Nu Babybox. Dit kan tot maximaal 6 maanden na je bevalling. Voor beide boxen ontvang je een persoonlijke ophaalkaart, waarmee je de boxen op kunt halen bij de dichtstbijzijnde Etos-winkel in jouw buurt. Bovendien ontvang je bij je ophaalkaart een kortingsbon van Etos t.w.v. € 5.

In de Zwangerbox zit altijd de Ouders van Nu Zwangerspecial, een exemplaar van Ouders van Nu en Kek Mama.


Ben je zwanger? Dan kun je nu GRATIS! de Ouders van Nu Zwanger- en Babybox aanvragen! De Zwangerbox bevat, naast de Ouders van Nu Zwangerspecial, een exemplaar van Ouders van Nu en Kek Mama, diverse gratis producten* om uit te proberen en kortingsbonnen voor aanstaande moeders en pasgeboren baby’s. De Boxen zijn gratis af te halen bij een Etos bij jou in de buurt.

* De inhoud van de boxen kan variëren. Inschrijving genereert geen huisbezoek. Helaas is het niet mogelijk om de Zwanger- en/of Babybox aan te vragen als je niet in Nederland woont.

Andere zwanger en babyboxen

Naast de ouders van Nu zwanger en babybox, zijn er nog veel meer gratis zwanger en babyboxen aan te vragen. Ik maakte een handig overzicht van alle gratis babykado’s. Je leest het hier in het overzicht.