Mondmasker en sjaal ineen: De filter tube van BUFF

Het mondkapje is inmiddels niet meer weg te denken in onze samenleving. In openbare gebouwen geldt sinds 1 december 2020 een mondkapjesplicht. Het ziet er naar uit dat dit ook nog wel even gaat duren. Reden te meer om een leuk mondmasker uit te zoeken die past bij wat je draagt. Nu in de winter kan het ook handig zijn om een speciaal mondmasker en sjaal ineen te dragen. Daar waar gewone sjaals niet zijn toegestaan om als mondkapje te gebruiken, is de nieuwe Filter Tube van BUFF dat wel.

Veilig mondmasker en multifunctionele sjaal ineen

De nieuwe Filter Tube van BUFF is een ideaal accessoire. Het is een multifunctionele sjaal en veilig mond- en neusmasker ineen. Je schuift de Filter Tube heel eenvoudig omhoog en omlaag wanneer dat nodig is. Zo heb je altijd een mondmasker binnen handbereik en hoef je niet meer te klungelen met elastiekjes achter je oren.

mondmasker sjaal kinderen

Het ergonomische ontwerp en de 4-Way Ultra Stretch-stof zorgen voor veel comfort, waar je ook gaat. De BUFF Filter Tube kan op vele manieren worden gedragen: als masker, nekwarmer, bivakmuts, sjaal, muts en bandana. Een groot voordeel is dat het masker je, dankzij de lage ademweerstand, lekker vrij laat ademen.

3-laags gecertificeerd filtersysteem

De Filter Tube bevat een 3-laags gecertificeerd filtersysteem dat 98% bacteriële filtratie-efficiëntie biedt. De vervangende filters kunnen tot 24 uur worden gebruikt en zijn niet herbruikbaar. Na het verwijderen van het vervangbare filter, wordt het aanbevolen om de Filter Tube te wassen met warm water op 60°C om volledige desinfectie te garanderen. De BUFF voorkomt ook dat je minder je mond en neus aanraakt omdat die zijn afgedekt.

De Filter Tube is een fysieke barrière die de verspreiding van aerosolen – die vrijkomen bij de drager tijdens het praten, hoesten of niezen – sterk vermindert. Dat is te danken aan het filter dat voldoet aan de Europese Norm EN14683, type 1 en 2. Het wordt vervaardigd in Duitsland en is voor eenmalig gebruik. De stoftechnologie HeiQ Viroblock NPJ03 beschermt de stof waarin het filter wordt geplaatst tegen micro-organismen en ziektekiemen. Let wel, de BUFF Filter Tube is niet gecertificeerd als medisch mondmasker.

Gerecyclede plastic flessen

De Filter Tube is gemaakt van microfiber dat voor 95% bestaat uit gerecyclede plastic flessen. De collectie is verkrijgbaar in drie maten: XS/S, M/L en Kids. Zij bestaat uit speciale uitvoeringen in mooie dessins voor dames, heren, jongens en meisjes. Zo kies je altijd een BUFF Filter Tube die bij je past.

Ook op de skipiste is de BUFF Filter Tube een ultiem accessoire. Het wordt in de skigebieden wordt het zelfs geadviseerd om deze BUFF te dragen. Niet alleen in restaurants, maar ook bij verkooppunten van skipassen, in liftstations en tijdens de rit in de lift.

Overige informatie over de Buff mondmasker en sjaal ineen

De nieuwe BUFF Filter Tube: Een mondmasker en sjaal ineen, is verkrijgbaar bij outdoor- en sportwinkels en via webshops:

Consumentenadviesprijs (inclusief 5 vervangingsfilters): € 22,95. Ga voor meer informatie naar Technolyt

Geef een reactie