UV-werend schaduwdoek om je kindje te beschermen tegen de zon

Het was de afgelopen dagen heerlijk genieten van het mooie en zonnige weer. Hoewel het nog geen zomer is, is de zon toch best al fel. De baby en kinderhuid is nog zeer gevoelig en kwetsbaar, het is daarom belangrijk om je kindje goed beschermen tegen deze felle zon. Cloby introduceert UV-werende doeken met UPF 50+ zonbescherming. Dit multifunctionele UV-werend schaduwdoek blokkeert meer dan 98% van de schadelijke UV-straling en biedt de mogelijkheid om je kindje goed te beschermen tegen de zon.

Uv-werend schaduwdoek met zonbescherming

Baby’s en kinderen zijn extra kwetsbaar voor de zon. Volgens het KWF verdubbelt ernstige verbranding in de jeugd de kans op het krijgen van een melanoom (huidkanker) op latere leeftijd. De nieuwe multifunctionele UV-doek van het Nederlandse baby- en kindermerk Cloby biedt UPF 50+ zonbescherming zonder dat daarvoor chemicaliën aan de stof zijn toegevoegd. Dankzij de handige drukknoopjes zet je de UV-werende doek overal aan vast waardoor je kleine altijd optimaal beschermd is tegen de schadelijke stralen van de zon.

Verantwoorde productie zonwerende UV doeken

De UV-werende schaduwdoeken zijn gemaakt van een mix van katoen, elastane en de duurzame stof bamboe, wat de doek zacht en luchtig maakt. De zonbescherming wordt gecreëerd door de speciale weving en eigenschappen van de bamboe stof, en dus niet door toevoeging van chemicaliën. 

Samengevat bieden de UV-werende doeken de volgende eigenschappen:

  • UPF 50+ zonbescherming zonder toevoeging van chemicaliën
  • Multifunctioneel dankzij 2 drukknoopjes
  • Duurzame materialen
  • Hoog absorberend
  • Antibacterieel
  • Luchtig en temperatuur regulerend

Multifunctioneel UV-werend schaduwdoek

Deze handige UV werende doeken zijn voorzien van drukknopen waarmee ze kunt bevestigen aan een kinderwagen, buggy, maxi-cosi of draagzak. 

Daarnaast kunnen de doeken ook gebruikt worden om je kindje in te wikkelen bijvoorbeeld op het strand of in het park. Maak er een windscherm mee ter bescherming tegen de felle zon of gebruik de uv- werende doek als borstvoedingsdoek. De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Keurmerk uv zonwerende schaduwdoeken

De UV-werende schaduwdoeken bieden met UPF50+ de meest optimale zonveiligheid voor baby & kind. Ze hebben het goedkeuringszegel ontvangen van het Internationale Melanoom Instituut voor de uitstekende zonbescherming en promotie van zonbewust gedrag. 

Over Cloby

Cloby is opgericht door Suzanne en Veroniek terwijl zij met hun gezinnen op verschillende plekken in het buitenland woonden en rondreisden. Dit inspireerde hen multifunctionele en stijlvolle producten te maken die het leven met kinderen een stukje makkelijker en mooier maken. De unieke Cloby multifunctionele magnetische clips & swaddles liggen inmiddels wereldwijd in de winkel, en er komt nog meer moois aan!

De UV-doeken zijn verkrijgbaar in:

  • drie verschillende kleuren: grijs, groen & mango geel.
  • Afmeting: 95x73cm.
  • Adviesprijs €34,95.

UV- Zonwerend schaduwdoek kopen

Kijk voor meer informatie over deze UV werende doeken op: www.mycloby.com 

Geef een reactie